CORPORATE TRAVEL

Serviciile oferite de evolution travel pentru clientii corporate acopera o gama completa de nevoi si sunt indeplinite la cel mai inalt standard, timpul de raspuns fiind foarte scurt.

Bilete de avion – avand la dispozitie sisteme de rezervari globale, oferim tarife si disponibilitati in timp real pentru majoritatea companiilor aeriene din intreaga lume. Adaugam consultanta si recomandam zboruri si conditii tarifare pentru a beneficia de echilibrul balantei cost/siguranta/timp/flexibilitate. Raspundem in timp util, cu variante complete si personalizate!

Cazari interne si externe – in tara sau in strainatate, oferim selectii personalizate de hoteluri din cele peste 450 000 incluse in oferta, conditii flexibile de rezervare si plata, consultanta astfel incat toti parametrii solicitarii sa fie indepliniti!

Transferuri aeroport hotel aeroport, transferuri personalizate – impreuna cu furnizori agreati si seriosi oferim o gama larga de transferuri world wide aeroport hotel aeroport–automobile standard si de luxe, microbuze, mini bus si autocare. Cunoastem cat de important este sa ajungi comod si sigur in destinatia dorita! Stim ca exista si cazuri speciale, oferim transferuri personalizate intre orase/zone/regiuni din intreaga lume!

Rent a car – oriunde pe glob, in aeroport sau in oras, oferim servicii de rent a car, profesioniste, tarife competitive, cu extra asigurari pentru a fi lipsit de griji!

Manager de cont – pentru fiecare cont de corporate travel, oferim un manager de cont, astfel incat toate aspectele si informatiile legate de organizarea, implementarea, facturarea si feedback-ul unei deplasari sa fie intr-un singur loc!

Pachete si bilete la evenimente (sportive, concerte, etc) – pentru angajati, parteneri sau PRIVAT, oferim pachete personalizate si bilete pentru evenimente de interes sportiv sau concerte!

Management personalizat al evenimentelor – cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, consultantii nostri vor oferi asistenta personalizata pe intreaga durata a evenimentului: de la schita de inceput, de la mesajul transmis participantilor, la asigurarea a tot ce inseamna logistica, verificari si supraveghere in timpul evenimentului, pana la feedback–ul participantilor. Stim ca fiecare eveniment este unic, va punem la dispozitie suport, expertiza, o atitudine constructiva si va asiguram ca va ramane in amintirea participantilor!

Vouchere servicii turistice – fie ca doriti sa multumiti angajatilor sau partenerilor, voucherele pentru servicii turistice sunt pentru oameni unici! De la o zi la spa, la o vacanta exotica, la o saritura cu parasuta sau o cina la un restaurant exclusivist, consultantii nostri vor oferi de la idee pana la implementare si feedback!

Tururi cu ghid, private sau nu, interne si externe – oferim tururi cu ghid private, astfel incat partenerii care va viziteaza in Romania sa descopere tara noastra, sa incerce bucataria romaneasca, sa descopere istoria Romaniei.

Asigurari calatorie – in baza unui parteneriat solid cu una din cele mai mari companii de asigurari, oferim asigurari de calatorie: standard, polite de asigurare la lucru in strainatate,etc

Vacante personalizate pentru angajati si nu numai la tarife preferentiale – va invitam SA NE TRANSMITETI UN EMAIL PE OFFICE@EVOTRAVEL.RO